ombak rindu oh ombak rindu

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

OMG ! ombak rindu takes my heart . . hikhikhok, ntah pape aku mengarut ni haa . ok ok, ombak rindu buat aq nangis brpe kali pon aku xtahu laa, n then dlm panggung semalam . kat mane ntah yg funny nye sampai rmai org gelak gelak satu panggung uh . haih ! orang nak feelingg siket tak boleh kan ? ish3, aku rasa macam nak tgok lagi laa cite uh . PASTU, ntah pape time habes jea cite uh . rmai org tepuk tangan . alahaii~ lawak lerr orang dlm pnggung uh . and the most thing . enjoy sehh petang semalam . hikhikhok :DD

4 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

la.. kate na tgk ngn akak :(

nurinqist said...

alaa, kan kite dah tgok dlm mmpi hari tu ? hek3

ღ Nurrul said...

Hmm , jelesnya bila blogger dah dpt tengok Ombak Rindu dan Post entri about it...
Nurrul ta dpt tengok ag... huarrrhh ! :(

nurinqist said...

NURUL : sokey, kite tgok sme sme ekh ? :DD