churp churp now !

hai dear readers :)  ni haa, churp churp ni . . ad sesape tak tahu lagi psl churp churp ni ?  ok meh sini nak terang meh pasal ni .  churp churp ni, kalaw kite suruh kawan kawan or sesape jelah klik kan link yg kite bagi kat dyorg uh, kite akan dapat 20sen . sikit jee ? alaa, klau rmai rmai klik kite dah dpt byk kn ? haa ! senang jee nak dapat duet ni haa . aku pon xtaw pasal ni sume . my friend yang  bagitaw . hikhikhok
so, sesape yang baik hati tuu . please .
okthanks, sesape yg dah tekan uh .  sumbangan anda amat dihargai  :DD . sape sape yang nak join uh, boleh TEKAN SINI . yeahh ! kite buat duet same same ok ? sesape yang nak suruh aq klik yang dy punye . boleh inbox fb or hantar link kat shoutmix kat tepi tuu and also boleh comment entry ni :)

5 comments:

fathiyyahISMAIL said...

hai dah tekan semua :D

tolong sy jugak k :)

http://www.churpchurp.com/FathiyyahIsmail/share/prudential-rbc3

http://www.churpchurp.com/FathiyyahIsmail/share/microsoftmulti

http://www.churpchurp.com/FathiyyahIsmail/share/peroduatweckbot

thanks :D

aRa ❤ aFiq™ said...

iklan plak dea.. hehe.. klik2 cni :)

eiyna zhafirah said...

dh klik awk pnye + folo .
nanti klik yang sy plak k ?! :)

nurinqist said...

kax ara : hehe, dapat duet lorh

nurinqist said...

fatthiyah : thanks ! i hit u back !