MASA BERGERAK PANTAS


hellloww everybadehhh ! what is book ? book is buku . what is buku ? buku is bahan bacaan or bahan rujukan . so, what we do with that things ? we read . so why dont you read ? aku xread sebap aku malaas. knpe aku malas ? sebap aku memang pemalas . . huh ? betol laa tu . aku  memang pemalas and aku takk sedar sedar yg next year aku exam. exam pe ? PMR . what is PMR ? PMR is peperiksaan sekolah menengah. ouh, sekolah menengah ? hihi . xperasan laa . egt baru sekolah rendah . hikhikhok . . cepat jee masa berlalu kan kan ? hmm, aku pon hairan . rasa macam baru jee jadi budak budak . tup tup, dah form3 dah aku . . unbelievable . boleh takk nak undur masa ? hek3, nak jadi baby boleh takk ? oh yee, i got story for you all guys ! nak tahu ? sapa nak tahu angkat kaki . ekekekee . aku still egt time aku kecik kecik dalam umur 3 4 tahun . family aku panggil aku baby tauw ? heikhikhok . pastu dari pnggilan baby, jadi byna . why ? sebap family aku panggil aku qistina and singkatan na tuu sambung jadi byna . haha, funny kan? hmm, time aku darjah 6 or something laa . . still pk sdara aku pnggil aku byna . . hihi, rasa muda laa . kau ada ? tkdee kan ? hehe . tapi skarang aku dah nak masuk form3, dah nak masuk 15tahun . ouh, dah 15tahun aku hidup ekh ? xtauw pulakk . ekekekee . ok lerhh syg syg sekaliann . aku nak tngok tngok buku teks form3 sekejap . buku apa ? off course laa math . ilovemathematicsssss ! muahh muahh laa maths :*

p/s : entah laa aku buka buku or muka buku . hikhikhok

2 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

syg.. gud luck 4 PMR thun depan.. :)

nurinqist said...

kax ara : thanks kax ara comell :)