TAK NAKKK !

GOOD AFTERNOON, hek3, best tak lagu blog aq ? :) aq pon tak tau sejak biler aq minat korean song ni, haha , FIRST, sebap dyorg comel comel . n i wish i can be like them . hoho ! *dalam mimpi jee *


*cantik kan kan kan ?*

 ok, back to the title and guess what ? hal ni semalam dah, tp aq baru ad mood nak update blog ni . sorry guys ! semalam xde mood sebap malas nak lamelame depan lappy sebap abah dah blebel sebap anak dy ni maen lappy sampai pagi . ok, byk sebap aq kan kan kan ? okok, tgk tajuk atas uh ? k, memang aq tak nak pon! semalam, ieesa kol . dy ckp dy check result kat internet uh, pstu dy ckp result yg kluar tu salah . n then aq suh dy check yg aq . . n n n guest what ? aq dpt num 2 dalam kelas . OMG !  brrrrrrrrrr~ xcaye ahh ! ok, sy bukan nak BERBANGGE ! just nk share jee okey ? em, aq bukan bijak sangat ponnn, sebap tulah terkejut nii . tu ponn dapat num 2 sebap aq dduk kelas num 3 . klaw lah aq duk kelas pertame dah sah sah aq num last kan kan kan ? ok n then ieesa ckp aq num 46 in krk . . huih ! kalaw tu kire kire duk kelas num 2 . . agagaga~ suke suke ! tapi, andai ditakdirkan aq naik kelas tahun depan . aq tak nakk naik sensorang . . aq nak naik ngan mmbe mmbe aq, ieesa,ana,sykin . . huhh ! tak nakk berpisah . we'r perfect together ! aq mmg laa nk naik n mmg kne naik pon sebap mama ckp, tahun depan kalau xnaik kelas . mama xmo beli beg sekolah baru . oh no no ! mane boleh cmtu kan ? haih ! new things new spirit right ? dah lah tahun depan exam BESAR ! hmm :(

p/s : aq doakan kiteorg stay kelas same tahun depan . i hope so . dear friends, iloveyou<3



when I see the rain through the window, I thought about you . did u know imissyousomuch ?

4 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

terer adek akak dpt no 2.. tahniah syg.. ala.. blaja berdikari. t msok u ta an na sama gak ? :)

nurinqist said...

yelah kax ara sygg :) kne brdikari kan . mcm kax ara yg COMEL ni :D

Yana yani said...

wah KARA..saya pon minat dg diorang

nurinqist said...

yana yani : alahai~ kite same kan kan ? :D