Mega Giveaway CPB : Mehlah Kritik Kalau Berani

teheee, gud morning ? mmg morning dah pon sebap aq post entry ni pkul satu pagi sebap best sangat BW, haha . terokk kan ? n sambil sambil BW uh, jmpe laa post neyh . n rase nak join just for fun oke babe ! ok ok, meh aq straight to the point meh . tnpe melengahkan mase laa katekan .time wait for no man kan ? tp wait for woman . bhaha . banyak dah aq melalut bagai neyh . k, syrat syrat contest ni ialah . jeng jeng !

1. Engkau mestilah mempunyai blog.
2. Engkau mestilah follower blog ini.
3. Engkau mestilah warganegara Malaysia (HAHA)
4. Engkau mestilah suka mandi pagi.*jokes*

n cara cara dy lakk

1. Buat satu entry yang bertajuk "Mega Giveaway CPB : Mehlah Kritik Kalau Berani"
2. Copy paste banner di atas dan linkkan ke entry ini.
3. Selepas itu kritiklah blog .geek in the pink. ini sesuka hati. Tetapi pastikan kritikan engkau orang adalah kritikan yang membina. Janganlah hentam teruk - - teruk sangat. 
4. Namakan satu entry dari blog .geek in the pink. yang engkau paling suka.
5. Tag 2 orang blogger lain yang engkau rasa sungguh dipercayai untuk menyertai giveaway ini. KENAPA? Sebab, andai kata blogger yang engkau tag itu menang (Tak kiralah hadiah keberapa punmaka engkau akan menerima hadiah yang sama seperti blogger yang menang tu. Dan blogger yang engkau tag tu kenalah tau yang mereka sedang ditag ye. HEHE.


hehe . k, meh aq nk mule kritik belog ..geek in the pink. neyh . .

first, aq takk lhaa lame kenal belog neyh . baru jee kenal and aq nak komen pasal owner blog neyh, letak lhaa banner fb siket . kan ? baru senang nak berkenalan rapat ngan para blogger sekalian . . teheee~
memandai jee aq kan kan ? 

second, aq nak puji yang blog ni best mate memandang . tenang jee tengok . sebap warna dy smooth jeaa .
n also header tu CUN lahhh ! *bak kate mr. smurf aq . . haha . (ade jugak celah siket )

and last one, shoutmix chat uh . . nape xtunjuk kan yg org laen post/jerit ? haha . . at least, bole denga orang jerit kan . . baru xngantok bace blog u . . *xngantok pon, saje tmbah ayat* hehe

n aq suke entry yg tajuk 'aku tak tau nak letak tajuk apa. haih ! ' . . sebap dah bce tajuk tu pon menarik mnat although sebenarnye entry tu bole letak tajuk and i suggest, '  I LOVE TUPPERWARE ' . . haha .
kan ? xdelah, just jokes .

and and, kat sini aq nak tag kat 2orang yang comel comel neyh . .


and kepade sesape yang ditag or yg berminat . sila klik SINI . 
SEKIAN TERIMA KASIH . :D

4 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

thnx tag dear.. t insyaAllah akak join :)

Cik Puan Bunga said...

Thanks! ^___^

Goodluck ye Nurin!

nurinqist said...

KAX ARA : welcome syg :)

nurinqist said...

cik puan bunga : yeah ! chaiyok chaiyok !