anything is everything

assalamualaikum, dah lame kan aq tak update blog ? act, aq serabut kott with my life . problems come come n don't want to go .*grammar error* hek3 . sometimes, aq ade jugak fikir . kalaulah, aq jadi budak kecik . there's no problems at all kan ? always happy, pstu main sampai xegt dunia . . kalaw nk something je, mesti boleh kan . n xfikir psl pape pon . hidup just bangun tidur, makan, main, rehat, n tidur . . kan ?
i wish i can be like that . andai dapat kuundurkan putaran dunia . *jiwang sekejap*  so today, aq xbuat pape pon . makan, online, tgk tv, tidur . hidup aq mcm budak budak jugak kee ? hek3 . esok, satu haribulan duabelas dua ribu sebelas kan ? n esok cite ombak rindu dah start kat wyg .



 dan dan aq nak tengok . nak sesangatt ! i got 3novels for that story . rugi lah kan kalaw xtengok cite dy ? alahaii, rugi rugi . . in facebook, teramat lah ramai status dyorg pasal cite ombak rindu neyh . aq like like n like jee . . hek3, kakilike ke aq ? hoho ! no ones know right ? :D
the main actor of that movies is maya karim and aaron aziz .


 huh ? maya karim is already old u know ? takk sesuaii ! dalam novel uh, main actor dy still young and freehair . but dalam trailor dy, maya karim wear tudung . hmm, maybe dyorg nak diffrence sikit kot dalam movies and also novels kan ? well, who knows ? macam cerita lagenda budak setan . tuu pon dari novel kan ? tapi aq tak bace lagi novel uh, and i'm still looking for that novel . . btwy, cerita tu sdeyh kan ? i watch that movie alone, and i'm cry alone . *grammar error* . hek3 . . yelah, aq actually kaki novel . n there is a lot of novels in qasha's n mia's room . . kadang2 kalau aq teramat bosan n xtaw nak  buat pe, aq bace balek laa novel novel yg lame uh . u know ?  yeah ! u dont know . hmm, entry aq ni xde isi kan ? btwy, aq saje jee nak rugikan mase sesape yang bace entry aq yang panjang panjang ni . n aq xtaw lah nape aq rajin sangat tulis panjang pajang ni . and and, aq nak blogwalking jap nanti . nak dapatkan idea utk update new post nanti . so that, u all not miss me right ? haha . *perasann* . ok ok, byee beauty . byee handsome .

p/s: i miss school, friends, and mr.9 ! haha .

3 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

ombak rindu.. akak ta bce novel tpi mcm ttarik na tgk.. nurin lanje akak tgk wyg jum.. :P

nurinqist said...

kax ara : novel dy best . meh kax ara turun trgnu meh, nrin nak blanje ni . hek3

aRa ❤ aFiq™ said...

sok akak smpai depan umah nurin :D