happy ever after xD


BOSAN BOSAN BOSAN . bulan ni almost every week aku balik rumah, really boring bebeh ! tak tahuu nak buat apee . study ? aq bosan study, almost everyday aku study . kat hostel laa :P  kat rumah ? kat rumah saya suka study math jee sebab math best ! kalau stress or sad, buat jee latihan math yang paling susah . then, bila dapat jawab, hati jadi senang !*nurinalya said* . kerja kursus ? alhamdullilah, sejarah dah siap . hanya geografi jee lagi . nanti nanti lhaa yg geografi tuu . teramat laa susah . ohwell ! jadi budak form3 bukan senang . dengan kelas lagi, homework lagi . i wonder how when i'm form5 (?) pecah kepala . nowdays, everybody keep pushing me to study . ohmy ! stress bebeh ! sebab tuu aku tak suka dduk rumah walaupun best ! rumah banyak sangat halangan nak study, cewahh ! haha :P okbyebye 


p/s : dear mama, get well soon . iloveyou :')

1 comment:

aRa ❤ aFiq™ said...

wah suka math eh ? akak pun suka.. :D

mam xsehat eh ? smoga cpt smbuh :)