BERtukAR ! xD

muehehehe :) aku tak tahu laa kenapa aku suke sangat taip muehehe:) ok, never mind ! takde kene mengene pon dengan title . ape yang bertukar ? me ? you ? oh no no no ! tengokk atas ! lihat di atas ! HEADER ? muehehe :) header baru bahh ! comel tak ? cantik takk ? comel kan ? cantik kan ? well well well, tengok laa siapa buat . siapa edit . of course laa aku   AWEK IMRAN .  muehehe :) aku ? sampai kiamat laa nak pandai edit edit tu semua . not my style ! muehehe :) ok, nak caakap pasal apa lagi ? boyfiee ? no no ! study ? ohyeahhh ! act, budak form3 of course laa kene buat kerja kursus kan ? perkara wajib tuu ! ok semalam aku dah buat suku suku kerja dah dan hampir pening kepala tercabut semua saraf saraf otak ni . *sape prcye, dia tettt*  oksenyapp . dan kita cakap pasal homework nak ? naakkk nakkk nakkk ? home work aku ad 5 . sikit ? memang laa . bm,pai,math,sc,sej,geo . oksorry, 5+1=6 ! okmerapuuuu . BOSANGGGGGG !


siapa nak jadi gilaaa makeup macam ni ? puts your hands up !

2 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

cantikkkk :)

aRa ❤ aFiq™ said...

adek akak tag kt cni :D

http://izara4eva.blogspot.com/2012/03/megagiveaway-by-penmerahcom.html